Åsas egentid

”När mamma och jag bestämde oss för att åka på spa-semester till Polen så valde vi att arrangera vår resa med hjälp av SystrarnasPolen. Valet var inte svårt för jag har haft flera bekanta som åkt med systrarna och som lämnat bra rekommendationer.
SystrarnasPolen är mycket duktiga att göra varje resa unik och anpassar sig helt efter de önskemål som finns. Visst hade vi kunnat boka någonting själva men då hade vi aldrig upptäckt det sagolika slottet som systrarna bokade. Den service vi har fått genom hela resan – som i och för sig ännu inte är slut för vi har en dag kvar – har varit helt outstanding.- Åsa ”

Åsas Paket:
Avkoppling i underbar, sagolik miljö!
Detta är vår nyaste samarbetspartner!
Lyxigt, modernt och fantastiskt fint Spahotell ***** i Gdynia. Detta är något utöver det vanliga. Den vackra 1700-talsbyggnaden ligger i en park i Gdynia och alla rum ser olika ut. Spaavdelningen erbjuder mängder av behandlingar och restaurangen serverar underbar mat med avsmakningsmenyer med upp till elva rätter!
I offerten ingår:
– Sex nätter i ett dubbelrum
– Sex frukostbufféer
– Välkomstdrink
– Välkomstritual i spaavdelningen
– Sex tvårättersmiddagar inkl. alkoholfri dryck på hotellets restaurang
– Tillgång till pool, bastu, jacuzzi, soläng och gym.
– Spabehandlingar för två personer: 90 min helkroppsmassage + manikyr/pedikyr Massagen är framtagen av deras egna spaterapeuter och är en kombination av orientaliska massagetekniker.
– Fri tillgång till Wi-Fi
– Transport från och till flygplatsen i Polen
– Tillgång till chaufför för att åka in till Sopot, Gdynia eller Gdansk vid tre tillfällen

Följ oss!

#systrarnaspolen

Vi gör din resa unik...

Funderar ni på att arrangera en familje-, konferens- eller golfresa? Behöver ni hjälp med att anordna en möhippa/svensexa eller kanske går ni i bröllopsplaner?

Vill ni lämna verkligheten en stund men saknar tid eller ork att fixa alla detaljer? Då har ni hittat rätt.

Vi hjälper er att förverkliga era idéer och hittar de bästa platserna till bäst pris!

Vi specialiserar oss på Trestadsområdet med omnejd. Gdansk med sina vackra smågator där varje byggnad har en historia att berätta , Sopot Polens Riviera känd för sina vackra stränder och sitt livliga nattliv samt Gdynia som bjuder på allt från bad till sköna uteserveringar och shopping.

Från storstadspulsen är det bara ett stenkast till den lugna lantmiljön. Vi vet alla smultronställen och tar er gärna dit.

Du tar dig till Polen och sen tar vi över.

Kontakta oss:

Du kan skicka ett mail med dina frågor och önskemål till:
info@systrarnaspolen.se
Du kan även nå oss på +46 (0) 735 12 88 73

Eller använda formuläret nedan: