Katarinas födelsedagsresa

”Vill tacka för en alldeles fantastiskt arrangerad resa!!!! Den innehöll allt vi kunde önska och nu är vi hemkomna med vår nyblivne 40-åring????. Hela tjocka släkten fick avnjuta härligt boende, god mat och dryck, galna aktiviteter på aktivitetsparken och mycket mycket mer. Längtar redan tills nästa gång! Kram och än en gång… TACK, ni e superproffsiga och har verkligen hjärtat med i allt ni gör-Katarina”

Katarina ville samla ihop hela familjen, stora som små, för att fira hennes man på ett speciellt och minnesvärt sätt. Läs här om hur deras vistelse i Polen såg ut:

Det 4-stjärniga Hotell Nadmorski har utsikt över Gdańskbukten och ligger vid naturskyddsområdet Trójmiejski Park Krajobrazowy. Här bor ni i en vacker och fridfull miljö men bara 1 km från Gdynias livliga centrum. Precis nedanför hotellet hittar ni den 2 km långa strandpromenaden och cykelleden som tar er till stranden och härliga kaféer och uteserveringar.
Hotellet har tre fantastiska restauranger och en bar. Här finner ni även hälso- och skönhetscentret Genesis SPA som erbjuder mängder av behandlingar och våra gäster har 15% rabatt.

Det här hotellet har ett fantastiskt läge och hög standard. De profilerar sig som ett hälso och aktiv livsstil hotell och deras restauranger erbjuder alltid hälsosam kost och färskpressade juicer. Här kan man gratis låna deras cyklar och gåstavar, fri tillgång till gymmet.

• Två nätters boende på fyrstjärnigt hotell i Gdynia
• Champagnefrukost
• Skogsexpedition(Liknar femkamp, uppdrag som ni ska lösa gemensamt, linbana, fyrhjulingar och grill + två öl per person på Adventure Park,
• Födelsedagsmiddag inkl. öl på Ölbryggeriet (det kommer in rör med deras egenbryggda öl)
• Två spabehandlingar per person
• Transport till och från flygplatsen och Adventure Park

Följ oss!

#systrarnaspolen

Vi gör din resa unik...

Funderar ni på att arrangera en familje-, konferens- eller golfresa? Behöver ni hjälp med att anordna en möhippa/svensexa eller kanske går ni i bröllopsplaner?

Vill ni lämna verkligheten en stund men saknar tid eller ork att fixa alla detaljer? Då har ni hittat rätt.

Vi hjälper er att förverkliga era idéer och hittar de bästa platserna till bäst pris!

Vi specialiserar oss på Trestadsområdet med omnejd. Gdansk med sina vackra smågator där varje byggnad har en historia att berätta , Sopot Polens Riviera känd för sina vackra stränder och sitt livliga nattliv samt Gdynia som bjuder på allt från bad till sköna uteserveringar och shopping.

Från storstadspulsen är det bara ett stenkast till den lugna lantmiljön. Vi vet alla smultronställen och tar er gärna dit.

Du tar dig till Polen och sen tar vi över.

Kontakta oss:

Du kan skicka ett mail med dina frågor och önskemål till:
info@systrarnaspolen.se
Du kan även nå oss på +46 (0) 735 12 88 73

Eller använda formuläret nedan: