Lenas familjesemester under Novemberlovet

När Lena kontaktade oss angående en resa över novemberlovet var det viktigt att hotellet skulle vara barnvänligt men även att det skulle vara promenadavstånd till det mesta…och så spabehandlingar för småbarnsföräldrar så klart!

Vi tog direkt fram boende på det fyrstjärniga Spahotell Haffner som ligger mitt i smeten i den pittoreska kurorten Sopot.
Fem minuters promenad till stranden och tio till gågatan Monte Casino där alla restauranger och kaféer finns. På en av smågatorna hittar man även karamellfabriken där man får prova på att göra egna klubbor och karameller, mysigt för både vuxna och små.
Det är hög standard på hotellet, barnvänligt spaområde med barnpool, stort lekrum med bollhav och leksaker, brukar vara väldigt uppskattat.
Detta är en av våra stora favoriter!

– Fyra nätter i familjerum (två rum som sitter ihop)
– Välkomstdrink
– Fyra frukostbufféer
– Fyra middagr på hotellets restaurang
– Tillgång till pool, bastu, jacuzzi och gym.
– Fri tillgång till Wi-Fi
– 60 min helkroppsmassage /manikyr/pedikyr per vuxen
– Transport till och från flygplatsen (med barnstol)

Pris per familj 9700 sek

Ett till alternativ är boende i dubbelrum de lux med en soffa, då blir det att minstingen sover med i dubbelsängen, pris: 8600 sek

Följ oss!

#systrarnaspolen

Vi gör din resa unik...

Funderar ni på att arrangera en familje-, konferens- eller golfresa? Behöver ni hjälp med att anordna en möhippa/svensexa eller kanske går ni i bröllopsplaner?

Vill ni lämna verkligheten en stund men saknar tid eller ork att fixa alla detaljer? Då har ni hittat rätt.

Vi hjälper er att förverkliga era idéer och hittar de bästa platserna till bäst pris!

Vi specialiserar oss på Trestadsområdet med omnejd. Gdansk med sina vackra smågator där varje byggnad har en historia att berätta , Sopot Polens Riviera känd för sina vackra stränder och sitt livliga nattliv samt Gdynia som bjuder på allt från bad till sköna uteserveringar och shopping.

Från storstadspulsen är det bara ett stenkast till den lugna lantmiljön. Vi vet alla smultronställen och tar er gärna dit.

Du tar dig till Polen och sen tar vi över.

Kontakta oss:

Du kan skicka ett mail med dina frågor och önskemål till:
info@systrarnaspolen.se
Du kan även nå oss på +46 (0) 735 12 88 73

Eller använda formuläret nedan: