Benify konferensresa 2018

Vi fick den stora äran att skapa en konferenshelg till företaget Benify.

Med närmare 300 personer tog vi över Sopot och fyllde dagarna med konferenstid, spionspel, picknick, galamiddag, maskerad, underhållning, eldshow m.m.

”Tillsammans med Systrarnas Polen skapades en grym konferens som var välplanerad, inspirerande och inte minst rolig! De gav oss en konferens som fylld av roliga workshops, god mat och med en magisk avslutning. Hela vistelsen genomsyrades av positivitet, hög energi och många skratt. Vi är mycket nöjda!”

”Nu har det gått ett tag sedan vi lyfte från Gdansk flygplats, och jag vill först och främst bara säga TACK!!! Ni överträffade verkligen förväntningarna och alla blev verkligen supernöjda. Tycker att allt från konferens och luncher till transport och workshops flöt på så bra. Om någon ska boka en Polenresa framöver ska jag säga att de MÅSTE använda sig av er! 

Här kan ni se filmen från deras helg.

Följ oss!

#systrarnaspolen

Vi gör din resa unik...

Funderar ni på att arrangera en familje-, konferens- eller golfresa? Behöver ni hjälp med att anordna en möhippa/svensexa eller kanske går ni i bröllopsplaner?

Vill ni lämna verkligheten en stund men saknar tid eller ork att fixa alla detaljer? Då har ni hittat rätt.

Vi hjälper er att förverkliga era idéer och hittar de bästa platserna till bäst pris!

Vi specialiserar oss på Trestadsområdet med omnejd. Gdansk med sina vackra smågator där varje byggnad har en historia att berätta , Sopot Polens Riviera känd för sina vackra stränder och sitt livliga nattliv samt Gdynia som bjuder på allt från bad till sköna uteserveringar och shopping.

Från storstadspulsen är det bara ett stenkast till den lugna lantmiljön. Vi vet alla smultronställen och tar er gärna dit.

Du tar dig till Polen och sen tar vi över.

Kontakta oss:

Du kan skicka ett mail med dina frågor och önskemål till:
info@systrarnaspolen.se
Du kan även nå oss på +46 (0) 735 12 88 73

Eller använda formuläret nedan: