Chris och Malins bröllop

Det här är Malin & Chris, brudparet som ni nu kan följa under deras resa mot den stora dagen!
Den här bilderna visar verkligen deras fantastiska personligheter!

Det är otroligt mycket glädje, energi, en smula galenskap men framför allt enormt mycket kärlek…

Vår resa började redan i maj då vi blev kontaktade för en bröllopskonsultation och efter mycket mailkontakt blev det äntligen dax att ses och slå ihop alla våra tankar och idéer. Chris som har sina rötter i Polen hade redan fört över sin kärlek till den Polska maten, kulturen och gästvänligheten på Malin så det var inget vi behövde övertyga dem om. Trestadsområdet hade de redan besökt flera gånger innan och att det var den rätta platsen för deras bröllop var de ganska så säkra på. Nu behövdes det hjälp med var? Hur? När? Och var börjar man?!

Vi tog fram lite olika platser som vi kände matchade deras önskemål och sen flög de ner till Gdansk för två intensiva dagar av sökande efter den perfekta bröllopsplatsen!

Från hotell till herrgårdar och slott. Det blev många alternativ men ett ställe matchade deras sprudlande personlighet mest, ett fantastiskt 5stjärnigt sagoslott i Gdynia!

Datumet är nu spikat och planeringen är i full gång.

Hur ska man kunna välja den perfekta bröllopsmenyn när alla rätter här smakar och ser helt fantastiska ut?! Och hur väljer man vilket rum som blir den bästa bröllopssviten?! Det blev många beslut för Malin och Chris när de återigen besökte slottet här om veckan men ju mer man man bestämmer sig för nu desto lugnare blir det när det närmar sig…

Så var det dax för ett nytt år…2017, året då Malin och Chris blir äkta makar! Inbjudningar är nu utskickade, bröllopshemsidan är klar och även om det känns som en evighet så kan man redan nu gå in lite mer på detaljer.

Under bröllopsplaneringen kan det komma många överraskningar som man kanske inte har räknat med och det har det även gjort för dessa två. Med öppet sinne och fantastisk inställning möter de våra idéer och förslag.

Nu ska de välja en fotograf som ska föreviga deras stora dag.
Vår favorit är självklart John Resborn som även har fotograferat mitt(Agatas) bröllop och Malikas och Areks! http://www.resbornphotography.com/portfolio/weddings/

3,5 månad kvar!!!

Detta inspirerande par slutar aldrig att förvåna och överraska. Önskar att alla kunde få åtminstone en glimt av deras bröllopshelg!

Under en intensiv helg i april spikades hår och make, blomsterdekorationer, bordsplacering, bröllopsmeny, dj m.m. Varje gång de här två är i Polen hittar de något nytt som inspirerar dem till nya idéer, så hur ska detta sluta egentligen?:)

Med så mycket som redan är klart känns det fantastisk att nu börja gå in på detaljer.

Den 2/9 blev Chris  & Malin man och hustru. Framför nära och kära lovade de varandra sin kärlek i en sagolik inramning. Varenda detalj planerades länge och ingenting lämnades åt slumpen.

Gästerna fick uppleva mycket under en och samma helg…
Grill mitt ute i skogen, sol, regn, spa, herrgårdslyx, en vigselceremoni så känslosam att till och med himlen brast ut i gråt, bröllopsmiddag bestående av 7 fantastiska rätter, eldshow, brudvals som liknade ingen annan, dans till tidig morgon och ett lyckligt brudpar som äntligen sa ja till varandra!

”Att planera sin stora dag, The wedding day, i ett annat land kändes från början lite läskigt…
Men med systrarnas professionalism, lyhördhet och genuina sätt fick de oss snabbt att känna lugn och att vi var i trygga händer genom hela ”resan”.
Från det första planeringsmötet till in på sena natten på bröllopsdagen fanns de där som de starkaste stöttepelarna.
Agata och Kinga har ett engagemang utöver det vanliga, de brinner för det de gör och har en fingertoppskänsla och värme som genomsyrar allt.
Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva den tacksamhet och kärlek vi känner till de båda systrarna.
De hjälpte oss förverkliga vår dröm och minnen som vi alltid kommer bära med oss. Tack!! ”

Puss på er
Malin och Chris

Tack för det här ärofyllda uppdraget, för förtroendet och för glädjen ni sprider!

Malin och Chris, vilken underbar resa!

Agata & Kinga

Följ oss!

#systrarnaspolen

Vi gör din resa unik...

Funderar ni på att arrangera en familje-, konferens- eller golfresa? Behöver ni hjälp med att anordna en möhippa/svensexa eller kanske går ni i bröllopsplaner?

Vill ni lämna verkligheten en stund men saknar tid eller ork att fixa alla detaljer? Då har ni hittat rätt.

Vi hjälper er att förverkliga era idéer och hittar de bästa platserna till bäst pris!

Vi specialiserar oss på Trestadsområdet med omnejd. Gdansk med sina vackra smågator där varje byggnad har en historia att berätta , Sopot Polens Riviera känd för sina vackra stränder och sitt livliga nattliv samt Gdynia som bjuder på allt från bad till sköna uteserveringar och shopping.

Från storstadspulsen är det bara ett stenkast till den lugna lantmiljön. Vi vet alla smultronställen och tar er gärna dit.

Du tar dig till Polen och sen tar vi över.

Kontakta oss:

Du kan skicka ett mail med dina frågor och önskemål till:
info@systrarnaspolen.se
Du kan även nå oss på +46 (0) 735 12 88 73

Eller använda formuläret nedan: