Läs vad Felicia tyckte om att planera sin väns möhippa tillsammans med oss.

Vi har bett några av våra underbara resenärer svara på lite frågor om hur de upplevde planerandet av möhippan/ svensexan tillsammans med oss och här kan ni läsa om Felicias upplevelse kring vårt samarbete.

– Varför Polen?

Anledningen till att vi valde Polen som destination för vår möhippa berodde framförallt på att det är ett väldigt prisvärt alternativ. Jämfört med att stanna kvar i Sverige upplevde vi att vi fick mer för pengarna samtidigt som vi fick en väldigt rolig upplevelse. Innan vår resa hade vi hört mycket gott om både restaurangerna och spamöjligheterna, vilket stämde väl överens med hur vi ville utforma vår möhippa. Dessutom är Polen ett smidigt land att resa till (vi flög från Skavsta) där flygresan heller inte tar någon nämnvärd tid. En trevlig och prisvärd destination med bra tillgänglighet helt enkelt!

– Vad kändes riskabelt och vad var ni tveksamma över? Nackdelar med Polen?

Utmaningen i att planera en möhippa utanför Sverige är att det är svårare att utforska vilka olika alternativ i form av såväl boende och aktiviteter som finns. Det gjorde att vi kändes oss något oroliga för hur det verkligen skulle bli på plats då det alltid finns i en osäkerhet om exempelvis boendet överensstämmer med bilderna och ligger på en trevlig plats. Det är klurigt att planera någonting bra på ett ställe som för en är väldigt okänt. Vår uppfattning redan från start var dock att det definitivt fanns fler fördelar än nackdelar med att ha möhippan i Polen.

– Hur tänkte ni gå tillväga med planeringen och genomförandet?

Innan vi hittade SystrarnasPolen hade vi tänkt att själva plocka ihop vårt ”paket”. Faktum är att vi redan börjat leta efter hotell och restauranger när vi fann SystrarnasPolens hemsida och insåg att vi kunde fokusera på att vara närvarande snarare än att behöva koordinera allting när möhippa väl ägde rum. Eftersom vi var hela 14 underbara tjejer som skulle följa med på möhippan hade vi börjat spåna och klura väldigt lång tid i förväg, men kände verkligen en lättnad när vi insåg att vi kunde lägga vår energi på annat.

– Hur fungerade samarbetet, bemötandet och kommunikationen med SystrarnasPolen och deras underleverantörer?

Tio poäng rakt igenom. Allting som vi bokade med SystrarnasPolen fungerade felfritt.

Under vår vistelse ville vi exempelvis tidigarelägga en middag och tog då kontakt med den aktuella restaurangen som ändrade om efter våra önskemål utan några som helst problem. Detta trots att vi ändå var ett sällskap på 14 tjejer.

– Vad kändes absolut viktigast för er?

Det absolut viktigaste för oss var att möhippan skulle flyta på utan problem samt att samtliga i vårt sällskap skulle kunna njuta av möhippan utan att behöva styra med särskilt mycket under själva vistelsen. Det var väldigt viktigt för oss att kunna fokusera på bruden och låta allt vad gäller logistisk samt planeringen vara klart på förhand. Vi ville skapa en minnesvärd upplevelse för samtliga som medverkan på möhippan!

– Hur kändes upplägget för era dagar i Polen?

Perfekt! Vi kunde inte vara mer nöjda. Det enda vi ångrar är att vi inte tog hjälp med ALLT. I vår möhippa planerade vi vissa delar själva, som till exempel något restaurangbesök och en barrunda men med facit i hand önskar vi att vi hade låtit SystrarnasPolen planera rubbet. Allting som vi tog hjälp med överträffade våra förväntningar och vi kan verkligen inte vara annat än jättenöjda.

– Hur kändes det att lägga över ansvaret på SystrarnasPolen?

Vi googlade faktiskt på företaget en hel del innan vi valde att ens kontakta SystrarnasPolen då det kändes lite riskabelt att lägga över allt ansvaret för er sådan viktig planering. Eftersom det är en sådan ära att få vara någons tärna och därmed planera brudens möhippa var det vår absoluta mardröm att något skulle gå fel, men så fort vi tagit kontakt kändes det väldigt bra. Vi upplevde att vi redan initialt fick ett bra bemötande där vi framförallt uppskattar att vi kunde bolla idéer. Hur många våra frågor var och hur omständliga de än var fick vi alltid bra respons. Det är tack vare deras bemötande och kunskap som vår möhippa blev så lyckad!

– Skulle ni rekommendera andra att ha det i Polen och varför?

Utan tvekan! SystrarnasPolen har ett fantastiskt bemötande där kommunikationen känns avslappnad och förtroendeingivande. De är verkligen personliga men samtidigt väldigt professionella. Att ta hjälp med planeringen är ett beslut som vi verkligen är nöjda med. Det gjorde att vi kunde njuta av hela möhippan och ge bruden samt hela sällskapet vårt fulla fokus.

– Blev upplevelsen av hela processen från början av planeringen till och med svensexan/möhippan som ni hade tänkt er?

Över förväntan! När en möhippa anordnas utanför hemmaplan finns det alltid en viss osäkerhet i hur det ska bli, men oj vad nöjda vi var på hemresan. Elva av tio möjliga poäng!

Felicia

Följ oss!

#systrarnaspolen

Vi gör din resa unik...

Funderar ni på att arrangera en familje-, konferens- eller golfresa? Behöver ni hjälp med att anordna en möhippa/svensexa eller kanske går ni i bröllopsplaner?

Vill ni lämna verkligheten en stund men saknar tid eller ork att fixa alla detaljer? Då har ni hittat rätt.

Vi hjälper er att förverkliga era idéer och hittar de bästa platserna till bäst pris!

Vi specialiserar oss på Trestadsområdet med omnejd. Gdansk med sina vackra smågator där varje byggnad har en historia att berätta , Sopot Polens Riviera känd för sina vackra stränder och sitt livliga nattliv samt Gdynia som bjuder på allt från bad till sköna uteserveringar och shopping.

Från storstadspulsen är det bara ett stenkast till den lugna lantmiljön. Vi vet alla smultronställen och tar er gärna dit.

Du tar dig till Polen och sen tar vi över.

Kontakta oss:

Du kan skicka ett mail med dina frågor och önskemål till:
info@systrarnaspolen.se
Du kan även nå oss på +46 (0) 735 12 88 73

Eller använda formuläret nedan: